Divljački start Balea nad Rafinhom: Nikome nije jasno kako nije dobio crveni karton

Sudija mu progledao kroz prste

Divljački start Balea nad Rafinhom: Nikome nije jasno kako nije dobio crveni karton

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su remizirali na svom terenu protiv Celte Vigo (2:2) u meču 24. kola La Lige.

Kraljevski klub je uspio u drugom poluvremenu da preokrene na 2:1 golovima Kroosa i Ramosa, ali je Celta u samom finišu uspjela da osvoji jedan bod golom Santija Mine sa 2:2.

No, jedan od detalja koji je obilježio meč desio seu 72. minuti. Gareth Bale je s leđa pokosio Rafinhu i svi su bili sigurni da će dobiti direktan crveni karton, ali mu je sudija pokazao samo žuti.

Bale se vratio u tim nakon nekoliko utakmica koje je odgledao s klupe, ali ni sinoć nije briljirao. Svoje frustracije istresao je nad Rafinhom i samo čudna odluka sudije spasila ga je od suspenzije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Start fudbalera Real Madrida nad Rafinhom možete pogledati OVDJE.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vialli
ovo samo u madridu i u bikodžama nije crveni karton
5 3
Nele.
Ma namjerno isao da dobije crveni. Njemu se ne igra jer se uvijek izblamira kad je na terenu, ovako ne igra a zaradjuje milione. Zidan ga uporno gura u tim, ne znam samo zasto, blage veze nema ovaj kloc.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi