7

Komentari (7)

Alen23
e moj Dudicu sta si radio dvine sedmice piso te Velez drkas ***** na staroj slavi ko fol slavi
VelikiMislilac
Mostarsko dijete. Moze on puno vise. Ovdje da Messi dodje ubili bi ga u pojam. U Mostaru ti imas oko 30 hiljada stručnih kritičara koji navijaju za Velež. Meho Kodro njima nije valjao, sad hoće Fejsala nazad, a dok je bio tu bio je panj, bilja, bašluk i jos pokoja strucna uporedba. Kao navikli smo na dobre rezultate u zadnjih 30 god. pa sad kao.... ma mrš, stoko! Velež ce se izdic iz ovoga, doce na red bolji rezultati, a vi cete ostat stoka, samo cete tada biti kratkotrajno zadovoljena stoka.
xeRed
Ni za jednog igraca se nisam toliko obradovao kad sam cuo da dolazi u Velez, a da sam se toliko razocarao. Krhak, bez zelje za igru, cuva se u svakom duelu, kad je s loptom solira previse... Sretno ti, care, ali daleko od Veleza.
delapenja
Nek se ne vraca,halal vam ga bilo
user1603303812
Vi pametnjakovici što sve znate,tako ste i Bilbiju otjerali sa svojim pametovanjem daleko vam kuca od Koševa bila i nek zatvoriše istočnu tribinu poslije pedeset godina idem na zapad....
user1604155860
Niko vise na svijetu nije napravio promasaja od Sarajeva u procjeni kvaliteta igraca uf lazem jeste Murinjo unistio vise igraca od strucnjaka iz Sarajeva.(Bilbija,Todorovic,Radovac,Bekic onaj mali bek sto je sada u Sloveniji a bio u Zrinskom i mnogi drugi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.