Dječak koji je 1998. trčao za Zidaneom i Henryjem je danas velika zvijezda

Antoine Griezmann

Dječak koji je 1998. trčao za Zidaneom i Henryjem je danas velika zvijezda

Edmir Škorić

Francuska od 1998. godine čeka na titulu svjetskog prvaka i na generaciju dosljednu one koju je predvodio Zinedine Zidane.

U trenutnoj je reprezentaciji Francuske dosta kvalitetnih igrača i velikih zvijezda, a među njima i Antoine Griezmann. Napadač Atletica iz sezone u sezonu sve je bolji, a na Mundijalu bi mogao da bljesne.

Zanimljiv se video pojavio na inetrnetu. Tada sedmogodišnji Griezmann trčkara za Henryjem i Zidaneom i traži im autograme na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj prije 20 godina.

Bivši igrač Real Sociedada je u ljeto 2017. godine produžio ugovor s Atleticom i do sada je upisao 118 nastupa uz 62 gola, te se povezuje s velikanima kakvi su Barcelona i Manchester United.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi