Djevojka koja se zbog Tottijevog glasa probudila iz kome upoznala svog idola

Dirljiv susret

Djevojka koja se zbog Tottijevog glasa probudila iz kome upoznala svog idola

E. Škorić

Zahvaljujući video poruci Francesca Tottija, jedna mlada dama koja igra za Lazio probudila se iz kome poslije devet mjeseci.

Ilenia Matiji imala je tešku saobraćajnu nesreću u decemru prošle godine. Njena drugarica je poginula, a ona nakon devet mjeseci uspjela da se probudi iz kome, a sve zahvaljujući glasu legende Rome.

"Ilenia, ne odustaj, svi smo s tobom, moraš da se izboriš", poruka je Tottija koja je djevojku praktično digla iz mrtivh.

Sada je imala dirljiv susret s Tottijem u rimskoj bolnici.

"Nasmiješila mi se, zagrlila me i zaplakala. Bilo je dirljivo upozanti je i vidjet ćemo se kad izađe iz bolnice", poručio je Totti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Djevojka još ne može da govori, ali je uz pomoć tableta komunicirala sa Tottijem.

Top Komentari

Brazuka
Institucija je on!
7 0
Penderinos
Joj evo i meni se penis zacvrenio i mnogo je otekao. Doktori kažu nema mu spasa jedino da ga Amar osim pomiluje i poljubi
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi