Totti će za ovaj rođendan dobiti najljepši mogući poklon?!

Vraća se u Romu?

Totti će za ovaj rođendan dobiti najljepši mogući poklon?!

E. Oštraković

Obzirom da je Roma promjenila vlasnika, uskoro bi se trebala znati i nova upravna struktura kluba, tačnije novi direktori.

Navodno će sve biti poznato krajem mjeseca, tačnije 27. septembra, a to se poklapa sa datumom rođendana Tottija.

Kako javljaju italijanski mediji, upravo na taj datum Totti bi se trebao vratiti u klub, a već se zna i na koju poziciju.

Navodno mu je ponuđeno mjesto tehničkog direktora, te bi sarađivao sa novim sportskim direktorom, ali uz dosta veće ovlasti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navijači Rome smatraju da bi to bio pravi pogodak novih čelnika kluba, ali ostaje da vidimo da li će se to zaista dogoditi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi