Ruke Ivana Rakitića najbolje pokazuju kakav je pakao sinoć prošao Dmitrović

Vatreno je bilo, Fener očekuje žestoka kazna

Ruke Ivana Rakitića najbolje pokazuju kakav je pakao sinoć prošao Dmitrović

S. Mlaćo
Pomalo nevjerovatne scene vidjeli smo sinoć u Europa ligi. Navijači Fenerbahčea protiv Seville su prekinuli meč na početku drugog dijela.

Pristalice turskog kluba počeli su teren ubacivati razne predmete, jedan od predmeta je u glavu pogodio i Dmitrovića kojem je ukazana pomoć.

Glavni sudija utakmice Michael Oliver nije imao izbora nego da prekine susret, a prekid je trajao nekoliko minuta.

Igrači Fenerbahcea su smirivali svoje pristalice, dok se srbijanskom golmanu ukazilava pomoć koji je nastavio braniti sa znakom 'X' na glavi.

Naime, pouzdanom čuvaru mreže je ljekarska služba ranu na glavi prekrila flasterima u obliku slova 'X' i te fotografije kruže internetom.

Oglasi

Ovo je drugi put da u kratkom vremenu Dmitrović ima problema sa protivničkim navijačima pošto je napadnut i na utakmici protiv PSV-a krajem februara.

Tada je pijani navijač popularnih Električara utrčao u teren, krenuo je da udari srbijanskog golmana koji ga je nekako uspio savladati.

Šta se sve sinoć dešavalo na terenu, najbolje pokazuje fotografija hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića na kojoj se jasno vidi da ovaj član Seville u ruci drži punu ruku upaljača koji su bačeni u teren.

Sve je to pokupio iz šesnaesterca svog tima i jasno je da turski tim očekuje žestoka kazna.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

To su svakako i zaslužili.

Fener je sinoć slavio 1:0, no u prvom meču je bilo 2:0 za Seviilu, te španski tim tako ide dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi