Pjesma navijača Fenerbahčea orila se stadionom, a onda je uslijedio brutalan napad policije!

Užasne scene

Pjesma navijača Fenerbahčea orila se stadionom, a onda je uslijedio brutalan napad policije!

E. Oštraković

U toku je prva utakmica 1/8 finala Evropske lige između Seville i Fenerbahčea, a nakon prvog poluvremena golova nije bilo.

Iako su na papiri domaći igrači bili favoirit na ovom susretu, na terenu to nije bilo tako.

Fenerbahče je igrao sjajno, stvarao je prilike, ali ono što je nedostajalo jeste realizacija, te domaća ekipa može biti zadovoljan sa trenutnih 0:0.

Takav razvoj događaja bio je u prvom poluvremenu, ali u 56. minuti Sevilla je postigla gol i došla do vodstva, a strijelac je bio Jordan.

Ipak, da sve to bude u drugom planu pobrinula se domaća policija koja je na brutalan način napala i pretukla gostujuće navijače.

Na videosnimku se jasno vidi kako gostujući navijači pjevaju, te se njihova pjesma ori stadionom Seville, a onda je uslijedil policijska brutalnost.

Oglasi

Počeli su ničim izazvani da pendrecima po glavi udaraju navijače gostujuće ekipe, a jedan od njih je izvukao deblji kraj.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati OVDJE.

Na kraju videosnimka jasno se vidi njegova razbijena i krvava glava, te je jedino pitanje zbog čega je ovo trebalo policiji.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Čak iako izgube večeras fudbaleri Fenerbahčea će sigurno imati svoje šanse za prolaz dalje, posebno ako ponove igru iz prvog poluvremena.

Jasno je i to da će imati ogromu podršku navijača, posebno nakon svega što se desilo večeras.

Top Komentari

HBSC
Kako brane bracu turke a kad su se BBB potukli sa policijom u Sevilli onda je bilo ubi ustase to su ti Europljani, bosnjo ostaje bosnjo bez obzira na predjeni put
1 4
user1678193389
ŠPANSKO GXVNO
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi