Neslavne scene sa bh. terena: Došli, zaigrali, povrijedili se i napustili teren

Slijedi službena potvrda rezultata

Neslavne scene sa bh. terena: Došli, zaigrali, povrijedili se i napustili teren

A. Čaušević

Neslavna scena stiže sa susreta Prve lige Tuzlanskog kantona između ekipa Doboj-Istok i Mladosti. 

Susret na stadionu Luke u Klokotnici je počeo u 15:30 kao što je i planirano, ali nije završen i to što gosti nisu imali dovoljan broj igrača.

Naime, Mladost je na utakmicu došla sa osam igrača. Prvo se povrijedio golman Emir Klokić, a nakon toga i Haris Behaderović.

Nakon toga sudija Almir Karić je čekao da se povrijeđeni igrač oporavi, ali kako se to nije desilo bio je primoran da prekine utakmicu.

"Gostujuća ekipa nastupila je sa ukupno osam prijavljenih igrača. U trećoj minuti se povrijedio gostujući vratar. Nakon ukazane ljekarske pomoći nije mogao nastaviti igru. Na gol je stao igrač br. 7 u devetoj minuti dolazi do povrede igrača koji je zamijenio vratara.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Nakon ukazane ljekarske pomoći ni on nije bio u stanju da nastavi utakmicu. Nakon toga sačekao sam određeno vrijeme ne bi li se igrač oporavio. Međutim ni poslije ukazane ljekarske pomoći ni ovaj ovaj igrač nije bio u stanju nastaviti igru. U 15 min glavni sudac prekinuo je utakmicu zbog nedovoljnog broja potrebnih igrača u igri", navodi se u zapisniku utakmice.

Utakmica će preme svemu sudeći biti registrovana službenim rezultatom 3:0 u korist domaćina.

Top Komentari

user1605368976
Selo do sela i Brjesnicani došli sa 8 igrača to je trebalo da sve gori derbi Klokotnica Brjesnica
0 0
Svojprisebi
ovo ko da je liga za djecu od 10 godina, cuj dosli sa 8 igraca :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi