Dobre vijesti za Zidanea pred madridski derbi

Benzema se vratio treninzima

Dobre vijesti za Zidanea pred madridski derbi

Francuski stručnjak na klupi Real Madrida Zinedine Zidane dobio je danas veoma pozitivne vijesti od lječničkog osoboblja pred veliki madridski derbi protiv Atletica.

Naime, njegov prvi izbor kada je napad u pitanju, Karim Benzema, oporavio se od gripe koja ga je mučila u posljednje vrijeme te će biti spreman za subotnji duel na Bernabueu.

Benzema je propustio jedan meč u proteklom periodu i to gostovanje kod Malage kada je Real Madrid "prosuo" jako bitne bodove u borbi za prvim mjestom.

Kraljevski klub sada zaostaje čak devet bodova la liderom Barcelonom i jedan za drugoplasiranim Atleticom te je gotovo nemoguće da će osvojiti novu titulu u Primeri.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Benzema je ove sezone postigao čak 19 golova u isto toliko nastupa u španskoj Primeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi