"Dobrodošlica" za Griezmanna: Igrači Barce mu dva puta provukli loptu kroz noge

Nisu imali milosti

"Dobrodošlica" za Griezmanna: Igrači Barce mu dva puta provukli loptu kroz noge

E. Čaušević

Francuski napadač Antoine Griezmann jučer je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Barcelone.

Barcelona je Griezmanna dovela iz Atletico Madrida za 120 miliona eura, a Francuz je jučer zvanično predstavljen pred navijačima katalonskog kluba. On je uzeo dres brojem 17, te je danas odradio prvi trening s novom ekipom.

Griezmann se dobro uklopio u ekipu Barcelone, a naravno na početku se najviše druži s kolegama iz reprezentacije Umtitijem, Dembeleom i Lengletom.

No, novi saigrači mu na svoj način poželjeli "dobrodošlicu" i čak dva put provukli loptu kroz noge, a čak se i Griezmann nasmijao zbog svojih naivnih poteza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi