Đogić: Protiv Novog Travnika želimo važne bodove

Napadač Travnika za SportSport.ba

Đogić: Protiv Novog Travnika želimo važne bodove

Samir Mlaćo

Mladi Selmin Đogić u redovima Travnika ove sezone prema svemu sudeći dobijati će dosta veliku minutažu, a u prvom kolu protiv Veleža (1:1) pružio je veoma dobru partiju i na terenu proveo 79.minuta.

Đogić je bivši junior Vezira, koji je svoje kvalitete dokazao u omladinskoj Premijer ligi, a  vjeruje da će sa dobrim partijama nastaviti u Prvoj ligi Federacije.

"Protiv Veleža mogu reći samo da sreća nije bila na našoj strani. Cijelu utakmicu smo bili bolji, a primili smo veoma naivan pogodak  iz naše greške. Šta je tu je, ostavili smo Velež iza sebe, sada se okrećemo Novom Travniku, malom derbiju koji je za nas mnogo važan", ističe Đogić za SportSport.ba.

Vjeruje u pobjedu svog tima i uspješnu sezonu u društvu federalnih prvoligaša.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"U novoj sezoni cilj nam je da se vratimo tamo gdje nam je mjesto i nema se tu šta puno govoriti. Svi smo toga svjesni i dat ćemo sve od sebe da u tome uspijemo. U utakmicu sa Novi Travnikom ulazimo  da osvojimo važne bodove i mislim da neće biti problema. Mislim da smo u boljoj formi i puno više želimo tu pobjedu koja će nam mnogo značiti za dalje", dodao je mladi napadač Travnika Selmin Đogić.

Meč između Novog Travnika i Travnika igra se u subotu sa početkom u 17:30 sati na stadionu Pirota. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi