Dogovor već postignut: Povratnik u Seriju A dovodi tursku zvijezdu?

Burak Yilmaz uskoro u Lecceu?

Dogovor već postignut: Povratnik u Seriju A dovodi tursku zvijezdu?

Burak Yilmaz se u vrijeme dok je "harao" u dresovima Trabzonspora i Galatasarayja povezivao sa brojin evropskim velikanima, ipak nikada nije napustio Tursku.

Yilmazu su danas 33-godine i čini se da bi sada mogao relizovati inostrani transfer.

Prema pisanju Sky Sportsa povratnik u Seriju A (nakon sedam godina) Lecce je već dogovorio uslove sa Burakom Yilmazom, a italijanski klub trenutno pregovara sa njegovim Bešiktašom oko visine naknade.

Ginaluca Di Marzio tvrdi da će sportski direktor Leccea Meluso sutra otputovati u Tursku kako bi dogovorio Yilmazov transfer. I Di Marzio ističe da je iskusni turski napadač već prihvatio uslove ugovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Lecce se povezuje sa još nekolicinom igrača i jasno je da na stadionu Via del Mare žele što više kvalitetnih pojačanja kako bi ekipa bila konkurentna u Seriji A.

Burak Yilmaz iza sebe ima odličnu sezonu u dresu Bešiktaša. Odigrao je 22 utakmice u turskoj Super ligi, te je postigao 16 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi