11

Komentari (11)

Zaccheroni
FUC* OFF MAMICU LOPINO
Pajver
Mamić je ne samo zaslužan za sve uspjehe Dinama zadnjih 20 g već i za sve uspjehe reprezentacije Hr a da ne pričamo o tome koliko je poluigrača napravio milionerima čovjek je fenomen u nogometu a za ovo ostalo nek mu je bog na pomoći poslije ove zadnje presice u ****ima je do grla
GuiliDamou
Eto njega u Zeljeznicar, provjerena info, ne zaboravite...
bistrik87
a cek, mi se lizete sa BBB, fura vam tribina fazone protiv mamica, i kofa na kraju da dodje kod vas, pa vi mamicu ne mozete 25icu platit od vaseg godisnjeg budzeta
Mahatma.Barbie
Svaka čast Dinamu, ali bez Mamica slijedi pad u godinama koje slijede.
StarmoBregza
Lijepo je gledati kukavicu kako kmeči. Nadam se da če za sobom povući i korumpirane suce, da malo Dubai zamjenu sa 4 zida i rešetkama.
user1611963159
Što je kukavica matereti? Čovjek je od Dinama napravio klub koji ima sve, i glavu i rep! a ti papak jedan možeš samo čitati i komentarisati jer si papak i ostaćeš papak, papak jedan!
GiS
I opet ga ne vole, a sta napravi od kluba..
GiS
@Manager ma jel, a nije nikako i on napravio dobri dio posla...Pusti suplju
atomskimrav
Mamic je postavio temelje ovog Dinama, e sad kako ce biti bez njega vidjet cemo, odnosno ostaje da se vidi da li ce nastaviti u ovom kontinuitetu ili sve pada u vodu poslije njega!!!
Realist
Problem naseg naroda sto je ljubomoran na nečiji uspjeh bez obzira o čemu se radi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.