Dok Inter čeka za Edina Džeku stiže ponuda iz Francuske

Roma traži 20 miliona eura

Dok Inter čeka za Edina Džeku stiže ponuda iz Francuske

E. Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko prethodnih sedmica povezivao se s prelaskom u Inter, no do dogovora s Romom još uvijek nije došlo. 

Nakon završetka prošle sezone uveliko se počelo špekulisati da će Džeko napustiti Romu ovog ljeta i karijeru nastaviti u Interu. Klub s Meazze u nekoliko navrata slao je ponudu za bh. napadača, ali je Roma to odbila.

Glavni problem je što Roma ne želi spustiti cijenu sa 20 miliona eura, dok Inter najviše nudi 15 miliona eura. Saga oko Džeke traje već sedmica, a ono što je najbitnije Dijamant je dosadašnji dio priprema odradio jako dobro.

I dok Inter pokušava spustiti cijenu za Džeku pojavile su se informacije da je za iskusnog napadača zainteresovan još jedan klub. Kako prenose francuski mediji Monaco je pokazao interes da dovede Džeku u svoje redove.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, trener ovog tima Leonardo Jardim nema ništa protiv dolaska Džeke jer želi da njegov tim naredne sezone igra u formaciji 4-4-2, a u slučaju da Džeko završi u Monacu u napadu bi bili on i Radamel Falcao.

Roma će sigurno i od Monaca tražiti 20 miliona eura, a sada se čeka odgovor kluba iz Kneževine i zvanična ponuda za Džeku.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Samlodk
Dzeko je igracina.
7 1
Hamza123456789
DZEKO DIJAMANT BOSANSKI!!! ????????????????
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi