Sastanak urodio plodom, Inter šalje novu ponudu za Džeku

Transfer će se ipak ostvariti?

Sastanak urodio plodom, Inter šalje novu ponudu za Džeku

E. Škorić

Kako javljaju brojne web stranice specijalizovane za nogometne transfere u Italiji, Edin Džeko bi uskoro mogao preći u Inter.

Silvano Martina, posredin u transferu Edina Džeke iz Manchester Cityja u Romu, danas je došao u prostorije Intera kako bi se sastao sa Beppeom Marottom i Pierom Ausilijem.

Sastanak Interovih direktora i poznatog agenta navodno je bio dosta uspješan, a na kraju je odlučeno da Inter Romi pošalje ponudu blizu 20 miliona eura, čime bi se transfer mogao napokon i ostvariti.

Podsjećamo, Roma je inzistirala da Inter plati za Džeku 20 miliona, dok je Inter bio spreman platiti najviše 15, no sada su čelnici Nerazzurra shvatili da nemaju previše vremena i da moraju da budu konkretniji, ali i nešto brži 'na obaraču'.

Vjeruje se da će u narednim danima stvari biti potpuno jasne i sada je Džekin transfer u Inter izvjesniji nego ikad, mada se u ovom slučaju ništa ne zna i do zvanične potvrde ne možemo ništa tvrditi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

MirzaBarucic
Haj' et', s hajrom. Šućur Allahu.
1 3
eye of the tiger
Na svakom sastanku prisustviju novinari sportsport.ba jer su toliko bitni
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi