Dok je igrao finale Europa lige žena i beba su mu prolazili kroz neviđeni strah

Sevilla bolja od Intera

Dok je igrao finale Europa lige žena i beba su mu prolazili kroz neviđeni strah

Admin Čaušević

U odličnom finalu Europa lige Seville i Intera pobjedu su s 3:2 odnijeli Angalužani, međutim daleko od Njemačke porodica jednog od aktera meča prošla je kroz pravu dramu. 

Naime, dok je Suso igrao i slavio osvajanje trofeja njegova supruga Alicija i dvoje djece su prolazili kroz pravi strah, ali pravovremenaa reakcija je učinila da sve završi bez posljedica.

Alicija je bila sam u kući sa dvoje djece. Jedno je starosti dvije godine, dok je beba rođena prije tri mjeseca. Sjedili su u dnevnom boravku i gledali utakmicu.

Odjednom je svhatila da se nešto dešava. Pogledala je na sigurnosne kamere i imala je šta za vidjeti. Dvojica lopova se "šunjaju" kroz dvorište i pripremaju za pljačku. Upalila je je svjetlo i lopovi su se razbježali.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Iako je sve dobro završilo u Susovoj porodici još uvijek ima straha jer ovo nije prvi put da se pljačkaju igrači koji žive u Sevilji, bilo da je riječ o igračima Betisa ili Seville.

Inače, Suso je prije nekoliko mjeseci stigao u Sevillu, lopovi su pokušali iskoristiti da je ofanzivac novi u gradu, ali zahvaljujući pravovremenoj reakciji to se nije desilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi