Dok se drugi igrači Reala kupaju u novcu i hvale luksuzom, najskromniji od svih im dijeli lekcije!

Da li je sve iscenirano ili ne?

Dok se drugi igrači Reala kupaju u novcu i hvale luksuzom, najskromniji od svih im dijeli lekcije!

A. Čaušević

Real Madrid je najglamurozniji klub na svijetu. Dres Kraljevskog kluba su oduvijek nositi najbolji igrači na svijetu i najveće svjetske zvijezde, posebno je to izraženo danas u vrijeme kada su društvene mreže i interenet preuzeli primat.

Moderni fudbaleri zarađuju ogroman novac što im omogućuje da žive raskošno i na visokoj nozi. Mnogo je primjera fudbalera koji luksuzni život predstavljaju kroz objave na Instagramu.

Sam potpis za Real donosi veliku slavu i popularnost što neki od igrača maksimalno iskoriste za dodatnu promociju, ali i da pokažu kakav život život van terena.

Mnogo je igrača Los Blancosa koji vole da se pohvalte svojim luksuznim životom i kako razbacuju novac na sve strane.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWY2y-IrBQn/?hl=en[/instagram]

Već duže vremena to radi Karim Benzema koji redovno objavljuje fotografije iz privatnog aviona sa skupcojenim satom na ruci, posebno dizajniranom odjećom te automobilima vrijednim nekoliko stotina hiljada eura.

Oglasi

U posljednje vrijeme slično se počeo ponašati i Vinicius Junior. Brazilac počinje da poprima epitete "bahatog derišta" što je nešto što svakako ne odgovara ovom fudbaleru.

Ipak, jedan od igrača Reala živi skroman i povućen život. Daleko od očiju javnosti, a po pitanju igračkih kvaliteta u rangu je sa Viniciusom i Benzemom.

Naime, Toni Kroos je za potrebe svog podcasta odlučio da se makar na jedan tren pretvori u čistača madridskih ulica.

Snimljen je kako čisti ulice te baca smeće u kontejnere te je tako na još jedan način demonstrirao svoju skromnost.

Oglasi

Nijemac je poznat po tome da mu slava uopšte nije udarila u glavu. Ostao je vjeran svojoj tradiciji i običajima. Interesantno da je jedini u svlačionici Reala koji sam sebi čisti kopačke.

Inače, Kroosu za nekoliko mjeseci ističe ugovor s Realom. Produženja još uvijek nema i njegov odlazak bi sigurno predstavljao udarac za popularne Kraljeve.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, sve su naznake da će doći do nastavka saradnje. A koliko Kroosu znači igranje za Real iskusni veznjak je pokazao prije nekoliko dana protiv Liverpoola u osmini finala Lige prvaka.

Iako je imao stomačnih problema nakon što je dobio zeleno svjetlo, Kroos je na dan utakmice otputovao u Liverpool te na kraju i dobio minutažu na Anfieldu u pobjedi rezultatom 2:5.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Amansio
Drugačiji karakter, jesu Benz i Vini što ukrali ili prevalili koga bahate se za svoj novac. Nikog ne ugrožavaju što je problem.
0 0
user1676187382
Joj causa seljacine haha sad je ljubomoran i na igrace
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi