Šest riječi Luke Modrića odjekuje Anfieldom: Gospodin kakav se rijetko rađa!

Oglasio se na Twitteru

Šest riječi Luke Modrića odjekuje Anfieldom: Gospodin kakav se rijetko rađa!

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć je u fantastičnoj utakmici na Anfieldu nakon preokreta pobijedio Liverpool sa 5:2 u prvom meču osmine finala Lige prvaka. Nakon utakmice na društvenim mrežama oglasio se i Luka Modrić koji je postao glavna tema navijača Redsa.

Liverpool je pred svojim navijačima fantastično otvorio utakmicu i na samom startu je golovima Darwina Nuneza i Mohameda Salaha došao do prednosti od 2:0, te činilo se da Kraljevima na Anfieldu prijeti zaista prava katastrofa.

Međutim, kraljevski klub je po ko zna koji put pokazao da ih nikada ne smijete otpisivati i do kraja utakmice uspjeli su da naprave preokret o kojem će se još dugo pričati.

Do kraja prvog poluvremena Real Madrid došao je do izjednačenja golovima VIniciusa Juniora, a na samom startu drugog dijela potpuni preokret Kraljevima donio je Eder Militao koji glavom pogađa za 3:2 nakon kornera.

Konačan udarac Liverpoolu zadao je nevjerovatni Karim Benzema koji je uspio da zabije dva gola, te postavi konačnih 5:2 za Real Madrid koji će u revanšu na Santiago Bernabeu imati zaista ogromnu prednost.

No, ono što je bila najljepša priča sinoćnje utakmice jesu navijači Liverpoola koji su oduševili fudbalski svijet svojim potezom.

Oglasi

Oni su prvo u samom finišu aplauzom s terena ispratili Benzemu i Modrića, a isto su u radili i za igrače Real Madrida nakon što je utakmica završena što je pokazalo da Redsi imaju zaista posebne navijače.

To je oduševilo i iskusnog Luku Modrića koji je odigrao još jedan odličan meč. Modrić se nakon utakmice oglasio na društvenim mrežama, a njegove riječi oduševile su pristalice Liverpoola.

"Hvala ti Anfield. Posebna atmosfera. Respekt", poručio je Modrić, a njegova gospodska poruka oduševila je navijače Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Čini se da je u ovom dvomeču već sve riješeno jer Liverpoolu u revanšu u Madridu će trebati čudo da prođe dalje, ali u fudbalu smo se nagledali svakakvih stvari i Redse sigurno ne treba tek tako otpisati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Amansio
Molim navijače i igrače u BiH ugledajte se na gospodu. Ne tako davno radi Hejsela ovo su bili največi huligani dansa su ovo ne tako davno imali smo rat ovdje i još trljamo sol na ranu navijanjem.
0 0
domy
Modrić gospodin !!???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi