Dok su igrali Željo i Varaždin, glavna zvijezda je bila na tribinama

Zlatko došao u Livno

Dok su igrali Željo i Varaždin, glavna zvijezda je bila na tribinama

Na današnjoj prijateljskoj utakmici između Željezničara i Varaždina moglo se vidjeti jedno poznato lice.

Susret odigran u Livnu privukao je veliki broj gledalaca koji su mogli uživati u dobroj fudbalskoj predstavi iz koje je na kraju kao pobjednik izašao novi hrvatski prvoligaš (0:1), a na tribinama se, interesantno, mogao vidjeti i Zlatko Dalić.

Poznato je kako je hrvatski selektor zapravo iz Livna, a s obzirom da je u njegovom rodnom gradu igrao klub čiji je dres nekada nosio i u kojem je bio direktor, onda posjeta stadionu Zgona i nije toliko iznenađujuća.

Mnogo je bilo onih koji su Dalića 'vukli za rukav' želeći da se fotografišu s njim, a priliku da pozira kraj osvajača srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiju nije propustio ni nekadašnji fudbaler Željezničara Mirko Radovanović, koji ju je objavio i na društvenim mrežama.

I danas kada radi kao selektor Dalić je usko vezan za Varaždin s obzirom da u ovom klubu direktorsku funkciju obnaša njegov sin Antonio.

Fotografija Mirka Radovanovica.

Top Komentari

Mostar
Dalicu vidit cemo vas u srijedu u Travniku M.U.S.V.D.G Forza Velezzzz
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi