Dok su svi u svlačionici slavili, Salah je imao samo jedno pitanje za Milnera

Mnogi igrači još uvijek nisu bili svjesni šta su napravili

Dok su svi u svlačionici slavili, Salah je imao samo jedno pitanje za Milnera

S. Pašalić

Liverpool je sinoć u dramatičnoj utakmici savladao Barcelonu sa 4:0 i prošao u finale Lige prvaka.

Redsi su bili bez dva jako bitna igrača, Roberta Firmina i Mohameda Salaha i svi su mislili da je pred timom Jurgena Kloppa nemoguća misija, ali na kraju tim sa Anfielda je napravio čudo i zasluženo prošao u finale.

Kada je Origi u 7. minuti postigao gol za 1:0 i dalje je mali broj navijača vjerovao da Liverpool može stići prednost Barcelone.

Međutim sa dva brza gola Wijnalduma te domišljatom reakcijom u 79. minuti Alexander-Arnolda nakon koje je Origi postigao gol za 4:0, Liverpool je uspio ostvariti veliku pobjedu.

Nakon završetka utakmice uslijedilo je veliko slavlje u svlačionici Liverpoola, a Mohamed Salah je nakon svega imao samo jedno pitanje za Jamesa Milnera: "Jesi li planirao otići na odmor?".

Izgleda da će se Salah i Milner morati zadovoljiti kraćim odmorom s obzirom da ih čeka finale u Madridu 1. juna.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi