Doktor slobodnjaka porušio sve rekorde: Ovaj gol je nešto predivno!
U Italiji su prethodnih godina igrali veliki majstori fudbalske igre. Međutim, Miralem Pjanić ih je nadmašio apsolutno sve.

Pjanić zadovoljan nakon sjajnog gola i pobjede

Doktor slobodnjaka porušio sve rekorde: Ovaj gol je nešto predivno!

M. Šljivak

Miralem Pjanić danas je postigao još jedan prekrasan gol za Juventus. U trijumfu nad Bolognom od 0:3, reprezentativac BiH je čudesnim slobodnjakom otvorio golijadu Stare dame u 27. minuti i tako je nastavio da maltretira protivničke golmana.

Danas je Pjanić došao i do još jednog rekorda. Ovo mu je bio 14. gol iz slobodnog udarca u Seriji A i u posljednjih 10 godina u prvenstvu Italije niko nije dao više pogodaka od veznjaka Juventusa.

Iako su na Apeninima igrali mnogobrojni velemajstori, Pjanić ih je nadmašio sve i postavio je ovaj sjajni rekord.

"Drago mi je zbog mene i zbog ekipe. Dobro smo ušli u meč, taj gol je bio nešto predivno. Idemo dalje, ovo su važna tri boda, ali sezona je još duga", rekao je Pjanić nakon meča u Bologni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo se na današnji gol bh. veznjaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi