Dokumentarac o Edinu Džeki sinoć je bio najtraženija stvar na YouTubeu u Italiji

Oduševio navijače svojim golovima protiv Sampdorije

Dokumentarac o Edinu Džeki sinoć je bio najtraženija stvar na YouTubeu u Italiji

E. Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko sinoć je ponovo bio junak Rome jer je svom timu s dva gola donio preokret i pobjedu protiv Sampdorije (2:1).

Nakon tromjesečne pauze Vučica se ponovo vratila na teren, a Džeko je pokazao ni da mu tako duga pauza ne može ništa. Dijamant je u drugom poluvremenu oduševio sve svojim golova koji su Romi donijeli tri važna boda u borbi za Ligu prvaka.

Džeko je i danas glavna tema u Italiji jer je još jednom pokazao svoju klasu. Bh. napadač je izrastao u omiljenog lika kod navijača Rome, a koliko ga cijene najbolje se pokazalo nedavno kada je Vučica odlučila snimiti dokumentarac o njemu.

Roma se i danas oglasila na Twitteru i imali su poruku za sve one koji ih prate. Dokumentarac o Džeki nakon sinoćnje utakmice je ponovo popularan jer svi žele vidjeti put Dijamanta koji nije bio nimalo jednostavan.

"Tražite nešto da gledate. Možda je sada dobar trenutak da vas podsjetimo na jednosatni dokumentarac o Edinu Džeki. Pričali smo i s njemu bliskim ljudima o tome kako je stigao do samog vrha", poručili su iz Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, italijanski mediji pišu da je Džekin dokumentarac nakon sinoćnje utakmice bio jedan od najtraženijih na Youtubeu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi