Goražde nosi vrijedan bod iz Tešnja

Kvalitetna predstava u Tešnju

Goražde nosi vrijedan bod iz Tešnja

S. Mlaćo

Susretom između TOŠK-a i Goražda zaključeno je 26. kolo Prve lige Federacije BiH.

Završilo je 2:2, a sva četiri pogotka viđena su u prvom dijelu.

Gosti su poveli već u drugoj minuti prelijepim pogotkom Šehića i bilo je jasno da ćemo gledati otvoren i efikasan meč. Nakon početnog šoka TOŠK je napadao, ali u 32. minuti Radović dobro brani pokušaj kapitena Hasića.

U 37. minuti Ivković sa 18 metara pokušava, ali nije bio precizan. Minut kasnije isti igrač glavom pogađa za 1:1 i slavlje domaćih navijača. Ivković je i u ovom meču potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi.

Do kraja prvog dijela Šerif Hasić pogađa za potpuni preokret u Tešnju, no tu nije bio kraj golijadi. Blagojević je matirao Striku i na odmor se otišlo pri rezultatu 2:2.

U nastavku je Dacić zaprijetio za TOŠK, da bi na drugoj strani novo vodstvo gostiju spriječio golman Strika.

Ostalo je 2:2 i svakako da bodom mogu biti zadovoljniji gosti iz Goražda.

Prva liga FBiH, 26. kolo:

NK TOŠK - FK Goražde 2:2

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK TOŠK: Strika, Šehić, Kitanović, Koprivica, Kurdić, Rastoka, Ivković, Kalesić, Hasić, Dacić, Mujagić.

FK Goražde: Radović, Gluhačević, Hukara, Dučić, Huseinspahić, Šehić, Blagojević, Danilović, Islamagić, Kapetan, Mirković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi