Hurem i Numanović gošće na press konferenciji

Dominacija u pravom smislu: SFK slavi 14. uzastopnu titulu

Na današnjoj press konferenciji organizovanoj u prostorijama FK Sarajevo riječ su dobile i članice SFK Sarajevo, kluba koji već deceniju i po drži primat u žennskom fudbalu u BiH.

Predstavnicima medija se prvo obratila Samira Hurem, trenerica SFK Sarajevo, koji će sutra proslaviti svoju 14. titulu u nizu.

"Iza svake titule je mnogo truda i ulaganja. U ovoj smo zaista dali mnogo golova i unaprijedili smo našu igru, što mi imponuje kao trenerici. Pokazali smo da domiramo domaćim fudbalom i naša titula je zaslužena", rekla je Samira Hurem.

"Jedva čekamo da podignemo pehar. Igračice su nasmijane i voljeli bismo da sutra na Otoci bude dosta gledalaca, da s nama proslave 14. uzastopnu titulu. Atmosfera je uvijek odlična, posebno kada znate šta vas čeka", istakla je fudbalerka SFK Sarajevo Azra Numanović.

Za one koji ne znaju, SFK Sarajevo se sutra od 17 sati sastaje sa Gradinom iz Srebrenika, a nakon utakmice će biti upriličena ceremonija dodjele pehara fudbalerkama u bordo dresovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi