Ni trojica golmana ovo ne brane - 'Raketu' je Dominik Livaković gledao kako ulazi u mrežu

Nevjerovatan gol

Ni trojica golmana ovo ne brane - 'Raketu' je Dominik Livaković gledao kako ulazi u mrežu

Midhat Šljivak

Jakub Piotrowski doveo je Ludogorets u vodstvo protiv Fenerbahčea u 18. minuti. Dominik Livaković nije imao šanse da odbrani šut.

Jakub Piotrowski postigao je jedan od najljepših golova sezone u Konferencijskoj ligi. Zabio je na spektakularan način s nekih 25 metara u duelu s Fenerbahčeom.

Bila je to jako dobra akcija domaćeg tima, jedan igrač je ležao povrijeđen u kaznenom prostoru nu sudija je pustio prednost.

To se ispostavio kao pravi potez. Lopta je došla do Piotrowskog, a ovaj se potom odlučio na udarac i nije pogriješio.

Uslijedila je prava bomba prema golu Dominika Livakovića. Pogodio je Poljak same rašlje, a hrvatski čuvar mreže nije ni trepnuo.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Ovaj udarac realno ne bi odbranila ni trojica golmana.

Top Komentari

MosaNjazri
Gleda li Džeko i čitava Turska ili samo Livaković?? Majku vam ******.m paćeničku
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi