Nakon Džeke brutalna poniženja trpi i Dominik Livaković: Objavljene su tužne i jadne slike
Foto - Dejan Obretković - AFP

Nevjerovatno

Nakon Džeke brutalna poniženja trpi i Dominik Livaković: Objavljene su tužne i jadne slike

Midhat Šljivak

Za razliku od Fenerbahčea gdje brani zaista fenomenalno hrvatski golman Dominik Livaković se nije proslavio tokom reprezentativnih obaveza u porazima od Turske i Velsa. Jedva su to dočekali navijači Galatasaraya koji brutalno ismijavaju 28-godišnjeg čuvara mreže i nazivaju ga kantom za smeće.

Dominik Livaković brani fenomenalno u redovima turskog Fenerbahčea. Gotovo mu je nemoguće postići pogodak, no u reprezentaciji Hrvatske se nije baš proslavio u mečevima s Turskom i Velsom.

Nešto skromnije nastupe jedva su dočekali u redovima rivalskog Galatasaraya. Često vrijeđaju igrače velikog rivala Fenera, a nakon Edina Džeke sada je na red došao Dominik Livaković.

Ni prema sjajnom Hrvatu nisu imali milosti. Brutalne su poruke koje su mu posvećene.

"Golman Fenerbahčea od 10 miliona eura Dominik Livaković u Hrvatskoj nakon primljenih golova u reprezentaciji", napisali su na jednom profilu navijači Galatasaraya uz fotografiju kante za smeće.

Oglasi

Brojne su reakcije navijača Galate na loše nastupe 28-godišnjeg golmana. Oni očigledno jedva čekaju da se nešto loše desi rivalu kako bi im igrače ismijavali.

Nedavno su to napravili i kapitenu fudbalske reprezentacije BiH Edinu Džeku. Teško im je pao penal kojeg je iznudio i počele su brojne uvrede i ismijavanja.

Dominik Livaković je u dresu Fenerbahčea ove sezone odradio šest utakmica i u četiri je ostao nesavladan. Često nije imao nikakvo posla zahvaljujući sjajnoj odbrani.

S utakmicama protiv Turske i Velsa došao je do brojke od 48 nastupa u dresu reprezentacije Hrvatske.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Podsjetimo, on je prethodnih sedam godina nosio dres zagrebačkog Dinama, a ranije je branio još za NK Zagreb i mlade kategorije Zadra.

Top Komentari

Mostarac94
Jbte zivot covjek 300 lajkova skupio ovi objavili vijest ko da ga pola Turske pljuje hahaha novinarstvo 0
1 0
xX_Bosnian_Bull_Xx
Bezobrazni su ovi navijaci iz galatasaraya, kao da nemaju roditelje!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi