Donnarumma, gdje si ti krenuo? Ovo se ne oprašta ni 19-godišnjacima

Velika greška golmana Milana

Donnarumma, gdje si ti krenuo? Ovo se ne oprašta ni 19-godišnjacima

Fudbaleri Intera pobijedili su večeras u derbiju della Madonnina Milan sa 1:0 pogotkom Maura Icardija u posljednjim sekundama susreta.

Ipak, treba reći da je tom prilikom veliku grešku napravio i golman Milana Gianluigi Donnarumma koji je izletio sa svog gola kao muha bez glave.

Donnarumma kao da nije očekivao tako dobar centaršut prema Icardiju pa je otišao u prazno, a to je iskoristio sjajni argentinski napadač kojem nije bilo pretjerano teško glavom pogoditi praznu mrežu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Merlin
Nije bitan ovaj go' nego citava predstava A.C. Milana...Gattuso je najveca picka, njegove zamjene nemaju smisla, ekipa sredine nema, a on uvodi 2 napadaca i stavlja ga na krilo iako zna da momak ne zna nista na krilu, niti je brz niti zna predriblat. Nije probao uvest castilleja ili laxalta da ubrza igru, a to su mu 2 najbrza igraca...pipita od 60 min. Seta po terenu, suso je ok, ali nije kompletan igrac. Ja bi dobio svaki duel protiv Hakana i bonaventure i jos na toj strani je "kokoš" RR, znaci nista...Kessi kriminalan na lopti em predugo for, empreslab for...Biglia, Calabria, musacchio, romagnoli su odigrali pristojno...bakayoka treba odmah vratit, on je veci uhljeb on nasih politicara...uglavnom ljestvica je mjerilo, a to je realnost a.c. milana...jebo donarumin potez ala piplica, nije tu problem...
18 0
dobojan90
Donnaruppa!!!
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi