Donnarumma odlučio da ode

Kraj kontroverzne ljubavne priče

11

Komentari (11)

turuluru
Raiola i takva gamad su smrt danasnjeg fudbala i ubijaju Car fudbala. Ovo je vise cirkus,jedan obicni fudbaler vrijedi 50-60 miliona cirkus
Mele
Zar nijw dovoljno sto su u ligi prvaka sada, nakon toliko godina. Para vrti , ma da.
Edin Merlin
Novi golman Juventusa. GiGi umjesto GiGija..!
Salence
Klubu koji je ostao na strašnom gubitku ovim korakom,čestitam na istrajnosti,zamjeram što nije ranije prodan.Ovo je jako velika greška uprave,nadam se da će izvući pouku.Gallianiju se ovo nikad ne bi dogodilo.Povrh svega...ovi kojima ističe ugovor sljedeće godine žele duple plate,i više nego masivna povećanja osnovica i bonusa...sve na draft!sve do jednog!Romagnoli želi sa 3,5 na 5,5,Calabria sa 1,2 na 2,2,Kessie sa 2 i kusur na 5,5...to je sprdačina.Ako je to glavni problem karijere,prodati,za te novce isfinancirati nove igrače(((slobodnih,bez ugovora će na ljeto u evropi biti preko 200)))na 5-godišnje ugovore i AC Milan za manje od dvije godine nema minus na kontu.Forza Milan!!!
Shojich07
Kessi i Calabria su svojim igrama zaslužili povećanje, ali ovaj ili traži načine da ode van kluba ili je proklet na novac da mu MMF ne može dati koliko želi. Nije se mogao prodati jer je svima u klubu bila želja da ostane, osim njemu i menadžeru. Uz to je svake godine indijska serija hoće li ili neće ostati.
Salence
Slažem se,zaslužili su povećanje,svakako,ali ne za 100%.I uopšte,greška je uprave dopušatati da igrač uđe u zadnju godinu ugovora kad su uslovi pregovaranja kompletno na strani igrača.Ne može igrač biti veći od kluba.Može,ali onda dolazi do ovakvih stvari kao s Dollarumom.Calabria prošle godine bio u rangu druge lige,ove sezone nešto bolji,u prvom redu trkački,može se reći da je ok.I ništa više od toga.Mislim da se za te novce može imati igrački dosta jači desni bek.Kessie je druga priča,čovjek vrijedi za dvojicu.No,dati Ibri 7,5 ili Kessiu 5,5 povlači kompletnu ekipu sa sobom.Romagnoli koji je jesen odradio užasno loše,plus kao kapiten, nema stida tražiti skoro duplo....proljeće nije ni igrao.Pa to je neviđeno!Ja sam za to da mu se poželi sretan put.Za Kessia bi se moralo naći neko rješenje,dao je najveći doprinos ekipi tokom cjele sezone
Salence
prije je bilo tako da menadžer imao procenat od igračeve zarade,danas je to ćisto ludilo.Ne razumijem zašto Milan i ostali uopšte trguju s takvim "menadžerima".Donnaruma,Giggio i brat,i ostatak familije su od Milana dobili sve.Sve,i više od toga.Od 16-te...i novac...i slavu...i kapitensku traku,sve...i povišicu,najdeblju platu u klubu.Ne znam koji bi bio razlog nezadovoljstvu,osim puke gramzivosti i ničeg drugog.Sramotan potez bludnog sina,neće moći prošetati kroz Milan dok je živ
miki30
Bayern gubi Alabau, jednog od najboljih bekova svijeta, baš zbog ovakvih ucjena kao što sad radi Donnaruma, ali ljudi su odlučni u svojoj namjeri i puštaju ga besplatno, to je potez za pohvalu. Ovo sa ovim menadzerima prelazi sve granice, zar nemogu dva kluba da se dogovaraju oko jednog igrača pa i sam igrač da odluči gdje želi nastaviti karijeru?
Malmi_Suomi
Može , kao De Bruyne. Frajeru niko nije trebao i bolje je prošao i sa finansijske strane nego na je imao tkzv. agenta.
zvjezdan10
Konačno , dosta više svako ljeto priče o njemu i ugovoru kao da se vrti zemlja oko njega
Shojich07
Tražio je 12 miliona po sezoni, plus ugovor na dvije godine, plus brat parazit godišnje milion eura, plus Raiola svake godine pravi cirkus i hoće 20 miliona eura bonusa za potpis. Svaka čast Bayernu i Milanu na potezima, ne može igrač biti veći od kluba. Ovo je otišlo predaleko sa igračima i ovim "menadžerima"
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.