Publika je sve rekla: Donnarumma na San Siru dočekan kao najveći neprijatelj

Gromoglasni zvižduci

Publika je sve rekla: Donnarumma na San Siru dočekan kao najveći neprijatelj

H. Zilić

U toku je prvi polufinalni duel Lige Nacija između Italije i Španije.

Meč se igra na San Siru u Milanu, a navijači od prve minute gromoglasnim zvižducima prate svaki kontakt s loptom golmana Gianluigija Donnarumme.

Donnarumma je u dresu Milana upisao preko 250 nastupa, ali je Rossonere napustio u ljetnom prijelaznom roku i to kao slobodan igrač kada je potpisao za PSG.

Način na koji je otišao navijači Milana smatraju velikom izdajom što su potvrdili i večeršanjim zvižudcima, ali i jučerašnjom parolom.

"Donnrumma, u Milano nikad neće biti dobrodošao. Go*no od čovjega", ispisano je na paroli čiji je autor Curva Sud.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Inače, odlični golman koji je bio najbolji igrač Evropskog prvenstva i dalje ima lijepo mišljenje o Milanu.

"Milano i Milan su važan dio mog života. Veoma sam uzbuđen, nadam se da neće biti ničega. S Paolom Maldinijem nemam nikakvih problema. Odrasle smo osobe", rekao je Donnarumma koji je u večerašnjoj utakmici imalo jednu kardinalnu grešku, ali na njegovu sreću lopta je pogodila stativu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi