Old Trafford je "eksplodirao", a svi su vidjeli kako je Van de Beek "slavio" Ronaldov gol

Nadao se novom kiksu Solskjaera

Old Trafford je "eksplodirao", a svi su vidjeli kako je Van de Beek "slavio" Ronaldov gol

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda u srijedu su na svom terenu pobijedili Atalantu sa 3:2.

Manchester United ponovo nije previše briljirao na svom terenu, ali su Crveni đavoli nakon preokreta uspjeli da dođu do pobjede.

Atalanta je vodila sa 2:0, ali su domaći do kraja meča došli do velikog preokreta, a junak je ponovo bio Cristiano Ronaldo koji je postigao gol za 3:2.

Old Trafford je tada jednostavno "eksplodirao", a veliko slavlje bilo je i na klupi Manchester Uniteda.

No, u centru pažnje našao se nizozemski veznjak Donny van de Beek koji ponovo nije odigrao ni minute za United.

Van de Beek nije u planovima Ole Gunnara Solskjaera zbog čega je itekako razočaran. Nizozemac je u centru pažnje jer su navijači shvatili da je reda radi proslavio gol Ronalda tako što je ustao i lagano aplaudirao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Engleski mediji prenose da je Van de Beek sigurno želio da United ponovo kiksa kako bi Solskjaer dobio otkaz, ali je Ronaldo još jednom u posljednjim minutama spasio norveškog stručnjaka.

Čini se da su za Van de Beeka odbrojani dani na Old Traffordu, a ovaj video to još jednom pokazuje. Jasno je da neće dobiti šansu u Unitedu sve dok je Solskjaer trener i neće biti iznenađenje ako već u januaru promijeni klub.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Koje ste vi budale, lik se raduje normalno, sta je trebao, skinuti se go i trcati po terenu
6 0
Klicko
Penaldo je penalty machine cr 7 i padavicar,bundesliga je liga u rangu portugalske i Messi je hobit
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi