Čovjek je sa pola metra prebacio gol: Iz Srbije stiže jedan od najvećih promašaja u historiji

Šok i nevjerica

Čovjek je sa pola metra prebacio gol: Iz Srbije stiže jedan od najvećih promašaja u historiji

A. Čaušević

Na susretu srbijanske Superlige između Proletera i Novog Pazara viđen je jedan od navjećih promašaja u historiji fudbal.

Naime, u finišu prvog poluvremena Đorđe Bašanović nije uspio zatresti mrežu sa pola metra, tačnije prebacio je kompletnu konstrukciju gola.

Bašanović se poslije kornera našao sam na drugoj stativi, trebao je samo da loptu plasira u gol, ali je zaista loše regaovao te je lopta otišla preko prečke.

Nema sumnje da je Ilija Sivonjić poznat po promašaju sa utakmice Dinamo Cibalija definitivno dobio konkurenciju Bašanoviću.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Na kraju je susret Proleter - Novi Pazar završen rezultatom 2:2. Pazarci su vodili dva puta, ali su se domaći uspješno vraćali u igru.

Za goste su nastupili bh. internacionalci Almir Aganspahić i Faris Handžić. Aganspahić je bio i strijelac prvog dola za Novi Pazar.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi