Dosad neviđene scene iz kluba: Nevjerica na licu igrača po dolasku Josea Mourinha

Svi su bili šokirani

Dosad neviđene scene iz kluba: Nevjerica na licu igrača po dolasku Josea Mourinha

M. Šljivak

Jose Mourinho preuzeo je klupu ekipe Tottenhama  u novembru prošle godine.

Portugalski stručnjak naslijedio je na menadžerskoj poziciji Mauricija Pochettina, koji je nakon pet godina u klubu dobio otkaz, a taj potez rukovodstva kluba poprilično je šokirao igrače.

U Amazonovom dokumentaru 'All or Nothing" prikazan je trenutak u kojem su igrači saznali da je Pochettino dobio otkaz i svi su u nevjerici gledali kako Jose dolazi u klub.

"Moramo uraditi ono što je najbolje za klub. Vrijeme će reći jesmo li napravili pravu odluku", poručio je u dokumentarcu prvi čovjek kluba Daniel Levy.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Trailer prikazuje dolazak nasmijanog Josea u prostorije kluba i čudne poglede igrača koji su očigledno bili u pravom šoku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi