Mourinho ponovo u centru pažnje, da li sve to radi planski?

Napustio press konferenciju

Mourinho ponovo u centru pažnje, da li sve to radi planski?

E. Škorić

Tottenham Josea Mourinha ne briljira u posljednje vrijeme i jučer je u Bournemouthu osvojio samo bod, odigravši 0:0 s istoimenom domaćom momčadi.

Spursi su četiri kola prije kraja na 10 bodova manje od četvrtoplasiranog Leicestera i jasno je da ih naredne sezone nećemo gledati u Ligi prvaka, a pitanje je mogu li se uopće dočekati evropskih pozicija.

Mourinho nijne očekivao ovakav pad njegovog Tottenhama i sigurno je da Portugalac nije sretan zbog toga, a nezadovoljstvo je, u svom stilu, pokazao i na press konferenciji nakon remija u Bournemouthu.

Naime, nije imao strpljenja i čim je stavio slušalice, skinuo ih je i napustio salu za press konferencije. "Zdravo Jose, da li me čuješ?", upitao ga je jedan od novinara (zbog pandemije novinari ne prisustvuju presicama), a Portugalac odgovorio: "Ne" i samo odjurio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ili se radilo o tehničkim problemima koji su Mourinha dodatno razbijesnili ili je to jednostavno bio način Portugalca da spriječi novinarsku ofanzivu jer je svjestan da nema alibi za loše izdanje u Bournemouthu.

Top Komentari

zaboti janos
Bio je on davno trener,nicija nije.....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije