Dosad neviđeni snimak: Unakažena lica Hrvata sa beogradskog derbija
Foto: Telegraf.rs

Doživjeli teške tjelesne povrede

Dosad neviđeni snimak: Unakažena lica Hrvata sa beogradskog derbija

Iako je od posljednjeg derbija Partizana i Crvene zvezde (1:1) prošlo 20-ak dana, navijački neredi sa te utakmice još uvijek su aktuelna priča u medijima iz regiona.

Srbijanski Telegraf je jučer emitovao dosad neviđeni snimak iz tunela Partizanovog stadiona, na kojem se vide unakažena lica Hrvata koji su učestvovali u neredima za prevlast na južnoj tribini.

U toj tuči na južnoj tribini učestvovala je skupina hrvatskih državljana koji ne dolaze iz navijačkog svijeta. Većina ih se bavila ili bavi borilačkim sportovima i za njih se vjeruje da su dobili 'dnevnice' za svoju posjetu Beogradu, koja je po njih okončana katastrofalno.

Na posljednjem snimku se može čuti kako jedan navijač na pitanje odakle je odgovara: "Iz Karlovca", ali i vidjeti na šta su, zapravo, ličili nakon rijetko viđenih huliganskih sukoba na stadionu Partizana.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Snimak pretučenih huligana iz tunela Partizanovog stadiona pogledajte OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi