Suspendovana Crvena zvezda!
Foto: EPA

Zbog dugovanja

Suspendovana Crvena zvezda!

Midhat Šljivak

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da suspenduje 10 klubova zbog neizmirenih obaveza.

Među suspendovanim ekipama našla se i beogradska Crvena zvezda, trenutno vodeći tim prvenstva Srbije.

Iako su crveno-bijeli kovali velike planove za zimski prelazni rok, kako bi što spremnije dočekali proljeće u Evropi, od toga neće biti ništa jer im je suspenzijom zabranjeno registrovanje novih igrača.

"Nijedan od ovih klubova neće moći da registruje pristigle fudbalere do izmirenja dugovanja na osnovu pravosnažnih presuda Arbitražnog suda FSS i drugostepenog organa. Disciplinska komisija FSS narednu sjednicu zakazala je za 10. januar", prenose srpski mediji.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Pored Crvene zvezde suspendovani su i Vojvodina, Borac, Radnik, Jagodina, Inđija, Novi Pazar, Sloboda, Radnički 1923 i ŽFK Sloga Radnički.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi