"Došao sam ovdje kao dijete i naučio sam kako voljeti, uživati u životu, plakati"
EPA

Joaquin nakon potpisivanja novog ugovora sa Betisom

"Došao sam ovdje kao dijete i naučio sam kako voljeti, uživati u životu, plakati"

Eldar Ganibegović

Kapiten Real Betisa Joaquin je poslije potpisivanja novog dovogodišnjeg ugovora sa klubom rekao kako je to poseban trenutak za njega.

"Ovo je poseban dan za mene, ovaj klub je moj život", započeo je Joaquin na konferenciji za novinare u petak.

"Došao sam ovdje kao dijete i naučio sam kako voljeti, uživati u životu, plakati. Naučino sam mnoge vrijednosti i one su dio moga identiteta. Betis je moj cijeli život."

"Gdje se sada nalazim zahvaljujem ovom prekrasnom klubu: su predsjednik, podpredsjednik, saigrači, trenersko osoblje, zaposlenici, moja ljubav."

"Igrao sam mnogo godina, ali osjećam se isto kao i prije, osjećam se sretno sa svakim korakom i smjerom kojim je moja karijera tekla."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Moderni nogomet je donio promjene i tvoj stilse promijenio, ali se moraš adaptirati. U prethodnim godinama sam igrao kao playmaker, lijevo ili čak ispred odbrane..ali nogomet je ostao isti."

"Trenutno imam mnogo entuzijazma i optimizma za ovaj klub. I vjerujem kako ćemo napredvati i uskoro vidjeti novi, veći Betis. To je moj san i radit ćemo naporno da do toga dođe", izjavio je igrač Betisa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi