"Došao sam u Audiju na trening Manchestera, gnjavili su me kao da vozim Fiat 600..."

Tevez se prisjeća kako mu je Rooney poklonio Lamborghinija

"Došao sam u Audiju na trening Manchestera, gnjavili su me kao da vozim Fiat 600..."

Edmir Škorić

Argentinski napadač Carlos Tevez prisjetio se dana kada je igrao za Manchester United.

Tevez je ostavio traga u nekoliko klubova u Evropi, a danas je igrač Boce Juniors. Ipak, najviše ćemo ga se sjećati po nastupima na Teatru snova, a i on sam rado se sjeti tog perioda.

Zanimljivo da je imao izuzetan odnos sa Wayneom Rooneyjem, ali prekid prijateljstva dogodio se prije jednog treninga.

"Na trening Manchestera Rooney dolazilo se s Ferrarijem ili Lamborghinijem. Svi, čak i najgori igrač, vozili su Ferrari ili Lamborghini. Ja sam se pojavio u Audiju koji mi je dao klub i svi su me gnjavili o tome kao da je riječ o Fiatu 600. Razgovarao sam s Rooneyjem i on mi je, lud kakav jest, rekao: 'Evo, uzmi ovog Lamborghinija'. Onda sam se po Manchesteru bez registracije vozao u tom automobilu koji mi je dao", ispričao je Tevez.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tevez je objasnio povezanost koju je osjećao s Englezom.

"Puno sam se identificirao s njim zbog toga odakle je došao, siromašnog područja Liverpoola. Uvijek se borio za loptu kao da mu je to posljednje, na isti način na koji sam igrao. U njemu sam vidio sebe", ispričao je.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Miskolizac
ne objasniste kakav prekid prijateljstva..tekst mi nije bas najjasniji..imal.netko pametniji od mene da mi ovo pojasni..nije bas da je pod moranjem,.al et cisto da nisam glup.
1 0
Ngzmhr
Kad se kod Švabe radi 3 smjena pa odspavas 1 sat pa na novi posao a usput hoćeš i da si novinar onda dobijemo ovako ništa ni s čim.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi