Došao u dresu Barcelone na Hazardovo predstavljanje, a onda je nastao haos na tribinama

Morao je skinuti dres

Došao u dresu Barcelone na Hazardovo predstavljanje, a onda je nastao haos na tribinama

E. Čaušević

Na Santiago Bernabeu danas je Eden Hazard zvanično predstavljen kao novi igrač madridskog Reala.

Hazarda je na Bernabeu dočekalo preko 50.000 navijača što je iznenadilo i dojučerašnjeg igrača Chelseaja. On je s Kraljevima potpisao petogodišnji ugovor i vjerovatno će nositi dres s brojem sedam.

No, na tribinama Bernabeua prije Hazardovog izlaska na teren umalo je došlo do incidenta. Naime, jedan od gledatelja je došao u dresu Barcelone što je izazvalo bijes navijača Reala.

Oni su ga svojim zvižducima i prijetnjama natjerali da skine dres što je on na kraju uradio na veliko oduševljenje navijača kraljevskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijač Barcelone koji je bio u dresu Andresa Inieste očito je htio da vidi predstavljanje Hazarda i zaista je imao ogromnu hrabrost da dođe u dresu ljutog rivala što ga je moglo skupo koštati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

e_jbga
Madridista kuraži ostale madridistice...ali nek je baja došao s Očevim dresom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi