Došao u Milan na potpis, prošao ljekarske, ali se prvim avionom vratio kući
Foto - EPA

Robinson neće pojačati Rossonere

Došao u Milan na potpis, prošao ljekarske, ali se prvim avionom vratio kući

Midhat Šljivak

Iako se očekivalo da će posljednjeg dana prelaznog roka ekipu Milana pojačati američki fudbaler Antonee Robinson, to se na kraju neće desiti.

Ovaj 22-godišnji lijevi bek stigao je danas u Milanu na potpis ugovora. Prošao je i ljekarske preglede, ali na kraju ugovor nije potpisan.

Problem je nastao u ugovoru koji mu je ponuđen. Nije pristao na ponuđene uslove od strane Rossonera i odlučio je da od potpisa neće biti ništa.

Prvim avionom se Robinson vratio u Englesku, gdje će se pridružiti svom aktuelnom timu Wiganu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Engleski klub zvanično je objavio da od transfera vrijednog 10 miliona eura neće biti ništa.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Honduras
eto idi u Wigan u trecu ligu boli tw k
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi