Došao za 20 miliona, a otišao kao slobodan igrač: Veliki promašaj Milana pravi iznenađujući potez?
Bertolacci pregovara sa brazilskim Flamengom

Ovog ljeta napustio Rossonere

Došao za 20 miliona, a otišao kao slobodan igrač: Veliki promašaj Milana pravi iznenađujući potez?

S. Pašalić

Milan je u ljetnom prelaznom roku doveo nekoliko pojačanja, među kojima je bio i bh. nogometaš Rade Krunić.

Rosssoneri su u posljednji tren uspjeli i dovesti Antu Rebića iz Eintrachta na dvogodišnju posudbu, međutim bilo je i nekoliko odlazaka iz ovog kluba.

Jedan od igrača koji je napustio redove Milana je bio i Andrea Bertolacci.

28-godišnji veznjak je 2015. godine stigao na San Siro iz Rome za čak 20 miliona eura, ali se nije previše naigrao.

Bertolacci je za Rossonere odigrao samo 52 utakmice i postigao je 2 gola, a posljednje dvije godine je proveo na posudbi u Genoi.

Ovog ljeta mu je istekao ugovor sa Milanom te je napustio klub i postao slobodan igrač, a od tada nije pronašao novi angažman.

Sada nekoliko brazilskih i italijanskih medija piše da Bertolacci pregovara sa Flamengom koji bi mogao postati njegova naredna destinacija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi