Došlo je do obračuna navijača i pojedinih zvijezda Atletica nakon utakmice

Dosta nervoze u Madridu

Došlo je do obračuna navijača i pojedinih zvijezda Atletica nakon utakmice

Edmir Škorić

Nogometaši Atletica poraženi su večeras od Villarreala s 0:2 na svom stadionu Wanda Metropolitano u drugom kolu španske La Lige.

Atletico nije odigrao onako kako zna, a Unai Emery je tek u 17. pokušaju uspio da nadmudri Diega Simeonea.

Žuta podmornica je tako ostala s maksimalnim učinkom od šest bodova, dok je u Madridu nakon prvog 'kiksa' došlo do sukoba i velike nervoze.

Sam finiš meča obilježila je jedna haotična situacija i direktan crveni karton Atleticovog nogometaša Moline, a nakon što je Moreno zabio za 2:0, napali su ga domaći igrači jer smatraju da je "pretjerao sa slavljem".

Na kraju, shvatili su u Atleticu da nema potrebe da bijes iskaljuju na drugima i da su sami sebi krivi za poraz.

Navijači Atletica također su iskazali dozu nervoze i nezadovoljstva, a potom su ušli i verbalni sukob sa nekoliko zvijezda svog tima.

Na snimku se može vidjeti rasprava ispred tribine iza gola, a zamalo da dođe i do fizičkog obračuna, no uspjele su se stvari primiriti. Jutro je pametnije od noći, morat će i jedni i drugi da prihvate poraz od Villarreala i da već od sutra krenu da razmišljaju o narednim utakmicama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Atletico je jedan od favorita za titulu u Španiji, ali sa ovakvim partijama teško da će moći da parira Real Madridu i Barceloni.

VIDEO pogledajte OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti