Došlo je vrijeme za rastanak: Kante odlučio da ode!
Foto - EPA

Zasitio se Stamford Bridgea

Došlo je vrijeme za rastanak: Kante odlučio da ode!

M. Šljivak

Francuski fudbaler N'Golo Kante navodno je odlučio da napusti Chelsea na kraju sezone.

Prema navodima francuskih medija, Kante je izrazio želju za odlaskom iz Londona, a interes za njegovim uslugama zaista je ogroman.

Barcelona za sada pokazuje najveću želju da ga dovede. Međutim, Kante bi radije negdje drugo, te će razmotriti ponude Reala, Juventusa i Bayerna.

Interesantno je svakako da je trener Real Madrida Zinedine Zidane tražio od predsjednika Florentina Pereza da mu dovede Kantea u ekipu, ali je njegova cijena od preko 80 miliona funti odbila Kraljeve.

Međutim, vrlo je vjerovatno da će se Real narednog ljeta uključiti u borbu za sjajnog Francuza koji važi za jednog od najboljih veznjaka svijeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kante je dres Chelseaja obukao 2016. godine. Stigao je nakon fantastičnih nastupa u Leicesteru sa kojim je šokantno osvojio naslov prvaka.

I na Stamford Bridgeu je osvajao trofeje. Nova titula Premiershipa je došla, FA Kup i Evropa liga, ali očigledno da je došlo do zasićenja i da sjajni fudbaler sada želi nove izazove.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije