Juventus ostaje bez planiranog pojačanja?

Ništa od transfera

Juventus ostaje bez planiranog pojačanja?

Engleski mediji su objavili da čelnici Chelseaja pregovaraju sa Willianom oko novog ugovora.

Ovaj iskusni ofanzivac na Stamford Bridge je stigao još 2013. godine iz Anzhija i u međuvremenu je odigrao više od 300 utakmica za 'Plavce', a po svemu sudeći, neće nigdje ići ni naredne sezone.

Prethodnih mjeseci bilo je glasina da Williana želi dovesti Juventus, posebno jer mu ugovor ističe sljedećeg ljeta, ali Bianconerima će planove očito poremetiti Chelsea koji s Brazilcem vodi pregovore oko produženja saradnje.

Potvrdio je to i sam Willian koji bi, čini se, rado ostao u Chelseaju.

"Već sam u nekoliko navrata rekao da želim ostati u Chelseju. Klub mi se jako sviđa, osjećam se ugodno tu, kao i moja porodica", kazao je Willian za Yahoo, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moj agent vodi s klubom razgovore, nadam se da ćemo uskoro imati dobre vijesti. Ja se trudim da ne razmišljam o tome dok sezona traje. Fokus mi je isključivo na terenu", poručio je.

Kroz karijeru je Willian, podsjetimo, ranije igrao za Anzi, Shakhtar i Corinthians.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi