Dotakao dno: Arda Turan na meti žestokih kritika zbog problema s viškom kilograma

Uvjerava sve da će se vratiti u formu

Dotakao dno: Arda Turan na meti žestokih kritika zbog problema s viškom kilograma

E. Čaušević

Turski fudbaler Arda Turan prije četiri godine stigao je u Barcelonu kao veliko pojačanje iz Atletico Madrida.

Barcelona je turskog veznjaka platila skoro 40 miliona eura, ali se ispostavilo da je on veliki promašaj katalonskog kluba. Turan je većinu utakmica počeo s klupe za rezerve, a početkom prošle godine Ernesto Valverde mu je poručio da ne računa na njega.

Turan je odlučio da se vrati u Tursku i to na dvogodišnju posudbu u Basaksehir gdje se očekivalo da se vrati u staru formu. Međutim, zbog skandala na terenu i van njega nije se baš naigrao od dolaska u istanbulski klub.

Da stvar bude gora Turan se ponovo našao u centru pažnje nakon što se pojavila njegova fotografija s odmora. Turan očito ima problema s viškom kilograma zbog čega je dobio žestoke kritike.

Međutim, on se oglasio danas i poručio da to nije istina, te da fotografija ne pokazuje stvarno stanje. Također, poručio je da će itekako biti spreman do početka priprema.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Otišao sam na odmor još prije dva mjeseca jer želim da budem spreman za novu sezonu. Moj stomak nije takav i fotografisano je iz pogrešnog ugla. U julu počinju pripreme i za 20 dana ću bez problema biti u staroj formi", rekao je Turan.

Top Komentari

Hep333k
Zbilja je dotakao dno. Nikom nije tesko kao njemu. Da redakcija organizuje kakvu akciju pa da mu skupimo novac za nutricionistu? Ovo je zbilja dno. Znaci dno. Ponor. Ambis. Provalija. Odron. Katastrofa. Kataklizma. Pomozite turskom bratu napacenom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi