Douglas Costa odustao: Ma, nemoguće je pratiti Ronalda na treningu

Ko prizna, pola mu se prašta

Douglas Costa odustao: Ma, nemoguće je pratiti Ronalda na treningu

Brazilski krilni fudbaler Douglas Costa priznao je da je nemoguće pratiti Cristiana Ronalda na treninzima. 

Costa i Ronaldo su odnedavno saigrači u Juventusu i to nakon što je Portugalac za preko 100 miliona eura došao iz Real Madrida.

Costa je očito impresioniran njegovom voljom i željom da što više trenira, pa je brzo priznao da ga je ustvari nemoguće pratiti.

"Nemoguće je pratiti Cristiana Ronalda na treningu. Kada smo stigli, on je već trenirao, a kada smo otišli, on je još uvijek trenirao. Nikada to nisam vidio", rekao je Costa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, debi Ronalda u dresu Juventusa se očekuje 18. augusta kada će Juventus u okviru 1. kola Serije A gostovati kod Chieva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi