Douglas Costa van terena između 15 i 20 dana

Brazilac se povrijedio

Douglas Costa van terena između 15 i 20 dana

Brazilac Douglas Costa baš nema sreće s povredama otkad je prešao u Juventus 2017. godine. 

Costa je već propustio skoro 40 utakmica u dresu Stare dame radi raznoraznih povreda, a novu je zadobio u susretu protiv Verone minulog vikenda.

Iz igre je izašao 20-ak minuta prije kraja zbog problema sa mišićem i na terenu ga neće biti između 15 i 20 dana.

To znači da će sigurno propustiti duel u Kupu Italije protiv Milana koji je na rasporedu za tri dana, te susrete u Seriji A protiv Brescije i SPAL-a. Bit će i vrlo upitan za prvi susret osmine finala Lige šampiona protiv Lyona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone Brazilac je počeo samo sedam utakmica u svim takmičenjima a glavni razlog su brojne povrede, većinom mišića.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi