Doveli ga za pola miliona eura, a on nagovorio saigrače da kockaju, piju i puše cigarete

Rumun izbačen iz prvog tima Hajduka

Doveli ga za pola miliona eura, a on nagovorio saigrače da kockaju, piju i puše cigarete

E. Čaušević

Fudbaleri Dinama i Hajduka sutra bi na Maksimiru trebali odigrati veliki derbi u okviru 18. kola HNL-a.

Dinamo se u ovom trenutno nalazi na prvom mjestu sa devet bodova više od drugoplasirane Rijeke, dok Hajduk ima skoro 20 bodova manje od ljutog rivala i tek je na šestom mjestu. Samo nekoliko dana pred meč Hajduk je potresao veliki skandal u koji je uključeno nekoliko igrača splitskog kluba.

Naime, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije igrača Hajduka kako kockaju, piju i puše cigarete, a na snimku su Andresu Fomitschowu, Stipo Vučar i Stelianu Filipu. Oni su izazvali gnjev navijača Hajduka koji su zatražili žestoke kazne.

Splitski klub odlučio je reagovati, a najgore je prošao Steliano Filip koji je izbačen iz prvog tima. Rumunski igrač je stigao za pola miliona eura u januaru iz Dinama iz Bukurešta, ali se pokazao kao jedan od najvećih promašaja Hajduka.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Rumun je bio više po restoranima i noćnim klubovima nego na terenu, a fotografije od prije nekoliko dana su ga koštale jer je otpisan. On neće biti u konkurenciji za meč s Dinamom i vjerovatno će u januaru napustiti klub. Što se tiče druge dvojice oni su u konkurenciji za meč i bit će samo novčano kažnjeni.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

niko nikovic
odakle vam to da ih je rumun nagovorio, onako bubnuli naslov
10 0
Woyzeck
Nagovorio? Ako je tako, izbaciti ga iz tima. A ove koje je uspio nagovoriti, punoljetne osobe koje su se kao dale nagovoriti na ovakvo nesto, strijeljati na trgu. Kad si debil, upucati i vozi dalje. Cuj nagovorio... :)))
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti