Skandal u Splitu: Igrači Hajduka kockaju i piju pred veliki derbi s Dinamom

Izazvali bijes navijača

Skandal u Splitu: Igrači Hajduka kockaju i piju pred veliki derbi s Dinamom

E. Čaušević

Hajduk za nekoliko dana očekuje veliki derbi protiv Dinama, a nekoliko fudbalera ovog tima našlo se u centru skandala.

Splitski klub već nekoliko godina igra daleko od prave forme, a ove sezone su ispod svih očekivanja. Hajduk za vikend očekuje derbi protiv ljutog rivala Dinama i navijači očekuju od svog tima da ostave srce na terenu.

Međutim, nekoliko igrača Hajduka našlo se u centru skandala zbog fotografija koje su se pojavile na internetu. Na njima se vidi kako oni igraju poker, te piju alkohol.

Na fotografijama su defanzivci ovog tima koji su bili žestoko kritikovani zbog svojih igara, a to su Andresu Fomitschowu, Stipo Vučar i Stelianu Filipu. Ove fotografije izazvale su žestok gnjev Torcide.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
Fudbaler treba samo da trenira, igra i spava jel? Glupi ste..
29 26
Samkodk
Balkan je to nista cudno..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi