Dovodi li Beckham zvijezdu Barcelone u Miami?
EPA

Želi stvoriti moćan tim

Dovodi li Beckham zvijezdu Barcelone u Miami?

Sve je izvjesnije da će čileanski fudbaler Arturo Vidal napustiti Barcelonu.

Iskusni Vidal navodno nije u planovima Katalonaca za narednu sezonu i uveliko se šuška o tome gdje bi mogao nastaviti karijeru, a ponuda ne nedostaje.

Za Vidalove usluge su, između ostalog, zainteresovani Inter i Newcastle, a prema posljednjim informacijama u utrku za njegov potpis se uključio i Inter Miami na čijem čelu je David Beckham.

Mediji u Španiji i Čilea pišu o tome da legendarni fudbaler zove Vidala da pojača Inter Miami, vjerujući da bi bio ključna stavka u klubu, međutim neće ga lako dobiti s obzirom na interes navedenih klubova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Beckham ima najmanje šanse jer je Vidalu prioritet ostanak u Evropi, ali u fudbalu je sve moguće", navodi se u objavljenim tekstovima o interesu Inter Miamija.

Od fudbalera iz La Lige među Beckhamovim željama je i Luka Modrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi