9

Komentari (9)

rodjak
ne znam sto spominjete ovog propalog ublehasa kad se on vise ne pita,nebitan je lik ,njegovo je proslo on nikad vise nece biti clan predsjednistva BiH,Zelja Komsic ide jos jedan mandat pa onda mala Prlicka iz SDP-a 2 mandata pa ce onda viditi sta dalje
zakeroni
NI OVDE NIJE LEGITIMAN
Sanska_Prangija
još kupio dres u 'slim-fit'u.. eh moj čole, da bog da te neretva prenjela sa jedne na drugu stranu, a ti to ni ne htio. i pomogucnosti kao leša.
Jugovina
Ima li ista vezano za sport u ovom clanku??
papagaj
Kakav jad, bio najvatreniji navijac Veleza, sad Zrinjskog, nikad ni za kakve pare i politike da umirem" JEDNOM ZELJEZNICAR UVIJEK ZELJEZNICAR"
um1994
Ne navija za velez odkad nema hrvata u ekipi veleza
amadeus21
Ne znam ko je manje bitan, il ovaj glavonja il Zrinjski
starmac
Mostar u srcu VELEŽ do groba.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.